Dapatkan Dskp Sains Tambahan Tingkatan 5 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang

myb buku rujukan 2019 target pintar tingkatan 4 5 spm sejarah sasbadi shopee malaysiaImej ini di ambil dari post berikut : shopee.com.my

Salam sejahtera dan terima kasih sebab anda mari ke ruangan perpustakaan maya ini. Adakah anda tengah mencari DSKP Sains Tambahan Tingkatan 5

Anda sangat bernasib baik sebab pada kali ini pihak admin akan berikan kepada anda iaitu DSKP Sains Tambahan Tingkatan 5

Lihat Lebih Banyak DSKP Sains Tambahan Tingkatan 5

koleksi bank soalan ujian tingkatan 5Imej ini di ambil dari laman web berikut : sumberpendidikan.com
download dskp sains tambahan tingkatan 5 menarik dokumen standard kurikulum dan pentaksiran dskp sains tahun 6Imej ini di ambil dari pemilik berikut : cikguayu.com

Sebelum ke bab seterusnya, apa kata admin terangkan dulu serba sikit mengenai DSKP ini. Jangan risau, sikit sahaja

Dalami Apa itu DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas bagi membantu memudahkan para guru membuat pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat memudahkan cikgu kerana mereka hanya perlu melihat satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang murid perlu ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Apa yang di Maksudkan Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Info Ringkas Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen-dokumen Berikut

Dapatkan Dskp Sains Tambahan Tingkatan 5 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Sains Tambahan Tingkatan 5 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan dokumen sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Sains Tambahan Tingkatan 5

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Bahan :  DSKP Sains Tambahan Tingkatan 5

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, pihak ridaksi berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di media sosial anda. Ya, sebarkan bahan bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana suport ke edu web kami ini. Untuk perkongsian bahan di atas iaitu Dapatkan Dskp Sains Tambahan Tingkatan 5 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-02-25 08:38:42.

Pada hari ini kami ingin war-warkan bahawa pihak kami telah publishkan satu bahan yang sangat bagus untuk guru-guru print iaitu Dapatkan Dskp Sains Tambahan Tingkatan 5 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang.

Kami fikir ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Dapatkan Dskp Sains Tambahan Tingkatan 5 Yang Boleh Di Cetak Dengan Senang. Semoga bermanfaat.