Himpunan Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Cepat

da1c52fcc4a33d182dfc2b5365da287aImej ini di ambil dari artikel berikut : shopee.com.my

Semoga semua sihat dan terima kasih kerana mari lagi ke website ini. Anda mencari DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Anda sangat langkah kanan oleh kerana untuk kali ini admin akan berikan kepada anda iaitu DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Berikut Ialah DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

download dskp reka cipta tingkatan 5 terbaik dokumen standard kurikulum prestasi kssm mudah mengajar of downloadImej ini di ambil dari blog berikut : menulismenconteng.my
download dskp sains komputer tingkatan 4 baik kssm asas sains komputer tingkatan 1 1 huraian sukatanImej ini di ambil dari website berikut : cikguayu.com

Sebelum pergi lebih jauh, apa kata admin terangkan dulu serba ringkas apa itu DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Dalami Apa itu DSKP dan Fungsinya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan satu fail yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini dibentuk bagi menolong memudahkan para pendidik membuat pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan mampu menolong guru kerana mereka hanya perlu merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Kenali Apa itu Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang pelajar mesti ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa pula Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa Guna Standard Prestasi?

  • Guru mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Bahan-bahan Berikut

Himpunan Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Cepat ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui facebook atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Sains Komputer Tingkatan 4 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Bahan : DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Fail :  DSKP Sains Komputer Tingkatan 4

Selamat Mendownload & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir kata sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat viralkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di instagram anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat ilmunya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke laman web kami ini. Untuk pemberitahuan artikel di atas iaitu Himpunan Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Cepat di tulis oleh admin pada 2018-12-20 08:30:42.

Hari ini kami ingin beritahu bahawa kami telah publishkan satu artikel yang sangat bermakna untuk guru-guru dapatkan iaitu Himpunan Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Cepat.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Himpunan Dskp Sains Komputer Tingkatan 4 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Cepat. Semoga bermanfaat.