Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang

rpt reka bentuk teknologi tahun 5 hebat rpt tmk tahun 5 2018Imej ini di ambil dari blog berikut : menulismenconteng.my

Salam kerahmatan bersyukur sangat kerana anda mari lagi ke laman pendidikan ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Anda sangat bertuah oleh kerana untuk kali ini admin akan tunjukkan kepada anda iaitu DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Lebih Banyak DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

jom download soalan peperiksaan awal tahun reka bentuk dan teknologi tingkatan 3 yang terbaik khas untuk para murid muat turun cikgu ayuImej ini di ambil dari laman web berikut : cikguayu.com
rpt reka bentuk teknologi tahun 5 bermanfaat rpt kssr reka bentuk teknologi rbt tahun 5 ofImej ini di ambil dari artikel berikut : menulismenconteng.my

Sebelum ke bab seterusnya, mari kita lihat dahulu serba ringkas mengenai DSKP ini. Kita belajar secara umum sahaja

Pelajari Apa itu DSKP dan Fungsinya

DSKP atau sebutan asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini direka untuk menolong memudahkan para pendidik menyiapkan pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan mampu memudahkan guru kerana kita hanya perlu merujuk satu fail (DSKP) sahaja bagi menjalankan PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini mempunyai Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Kenali Apa itu Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Info Ringkas Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data-data Berikut

Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk pengetahuan kepada semua, tiada satupun DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3 yang kami kongsikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat himpunan bahan-bahan sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Pihak Admin sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Fail : DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Bahan :  DSKP Reka Bentuk dan Teknologi Tingkatan 3

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, kami semua berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di media sosial anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke website kami ini. Untuk pengetahuan post di atas iaitu Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang di tulis oleh admin pada 2019-03-09 08:00:42.

Kali ini kami ingin beritahu bahawa sidang admin telah publishkan satu perkongsian yang sangat bermakna untuk ibubapa print iaitu Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang.

Kami teka ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Muat Turun Dskp Reka Bentuk Dan Teknologi Tingkatan 3 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Senang. Semoga digunakan.