Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera

muat turun dokumen standard kurikulum pendidikan khas masalah pembelajaranImej ini di ambil dari bahan berikut : ppkiskbatugajahmelaka.blogspot.com

Salam kerahmatan dan seronok kerana anda singgah lagi ke tempat perkongsian ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Anda sangat beruntung sebab pada hari ini saya hendak tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Jom Dapatkan DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

26 kssr bahasa melayu sk tahun 1Imej ini di ambil dari laman web berikut : slideshare.net
32 5 vImej ini di ambil dari website berikut : slideshare.net

Sebelum kita ke link download, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba ringkas apa itu DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Kenali Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama asalnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran merupakan 1 dokumen yang mengintegrasikan kurikulum dan pentaksiran. DSKP ini direka khas bagi membantu memudahkan guru membuat pentaksiran dalam PDPC.

DSKP dikatakan dapat memudahkan para guru kerana kita hanya perlu menggunakan satu fail (DSKP) sahaja untuk menjalankan PDPC. Secara konklusinya, DSKP ini hasil gabungan antara Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Kenali Apa itu Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid-murid patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa pula Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Kenali Apa itu Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Fail Berikut

Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui pinterest atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk penjelasan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1 yang kami berikan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami semua sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk anda semua.

Nama Bahan : DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Format Bahan : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Download Fail :  DSKP Pendidikan Seni Visual Tahun 1

Selamat Memuat turun & Datang Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan post ini semua di instagram anda. Ya, sebarkan benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana menyokong ke edu web kami ini. Untuk pengetahuan artikel di atas iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-01-11 07:44:42.

Pada hari ini kami ingin beritahu bahawa saya telah kongsikan satu bahan yang sangat bermanfaat untuk ibubapa print iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mencari informasi ini di Muat Turun Dskp Pendidikan Seni Visual Tahun 1 Yang Dapat Di Cetak Dengan Segera. Semoga digunakan.