Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 2 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah

muat turun dskp semakan 2017 template pelaporan untuk semua subjek terpilihImej ini di ambil dari laman web berikut : cikgushare.com

Assalamualaikum wbt dan bersyukur sebab mari ke perpustakaan digital ini. Anda mencari DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 2

Anda sangat bernasib baik sebab untuk kali ini pihak admin hendak tunjukkan kepada anda iaitu DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 2

Lebih Banyak DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 2

pendidikan jasmani dan pendidikan kesihatan tingkatan 2 dokumen standard kurikulum dan pentaksiran kurikulum standard sekoImej ini di ambil dari laman web berikut : slideshare.net
peperiksaan awal tahun pendidikan jasmani dan kesihatan tingkatan 1 penting bank soalan pertengahan tahun tingkatan 2Imej ini di ambil dari blog berikut : cikguayu.com

Sebelum pergi lebih jauh, apa kata ikuti pembelajaran tentang serba sikit mengenai DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Kenali Apa maksud DSKP dan Kelebihannya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 fail yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini direka khas untuk membantu memudahkan guru melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan mampu menolong cikgu kerana kita hanya perlu merujuk satu fail (DSKP) sahaja untuk melakukan proses PDPC. Untuk perhatian semua, DSKP ini mengandungi Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang murid mesti ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran dan nilai.

Apa Guna Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Apa yang di Maksudkan Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir perkembangan pelajar melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Dokumen-dokumen Berikut

Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 2 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Kami di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 2 yang kami tuliskan ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian dokumen sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar bahan ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 2

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Link Fail :  DSKP Pendidikan Jasmani dan Kesihatan Tingkatan 2

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat kongsikan bahan ini kepada semua. Jangan malas untuk tekan butang share dan kongsikan imej ini semua di telegram anda. Ya, sebarkan ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat manfaatnya ini.

Terima kasih kerana suport ke edu web kami ini. Untuk nota bahan di atas iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 2 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah di tulis oleh admin pada 2019-01-02 08:05:42.

Kali ini kami ingin nyatakan bahawa kami telah kongsikan satu artikel yang sangat bagus untuk ibubapa print iaitu Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 2 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah.

Kami faham ramai ibubapa, para guru dan murid yang mencarinya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Muat Turun Dskp Pendidikan Jasmani Dan Kesihatan Tingkatan 2 Yang Boleh Di Download Dengan Mudah. Semoga bermanfaat.