Muat Turun Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera

soalan pentaksiran awal tahun matematik tahun 3 bermanfaat modul p p matematik tahun 4 kssr of bermacamImej ini di ambil dari artikel berikut : pekeliling.com

Assalamualaikum semua terima kasih sangat kerana datang ke website ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Matematik Tahun 2

Anda sangat beruntung kerana perkongsian kali ini kami akan berikan kepada anda iaitu DSKP Matematik Tahun 2

Ini Ialah DSKP Matematik Tahun 2

download dskp pendidikan moral tahun 2 meletup sukatan pelajaran pendidikan moral tingkatan 5 sumber pendidikan ofImej ini di ambil dari post berikut : pekeliling.com
motivasi dskp matematik tahun 2Imej ini di ambil dari laman web berikut : pustakasaujana.com.my

Sebelum pergi lebih jauh, apa kata admin terangkan dulu serba sikit apa itu DSKP ini. Ya, ringkas sahaja jangan risau

Pelajari Apa itu DSKP dan Impaknya

DSKP atau nama panjangnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah satu maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah dibina bagi menolong memudahkan para pendidik melaksanakan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan dapat memudahkan para guru kerana mereka hanya merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk melaksanakan PDPC. Secara ringkasnya, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran dan Standard Prestasi.

Penerangan Ringkas Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik mengenai perkara yang para pelajar patut ketahui dan boleh dibuat dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Maksud Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Maksud Standard Prestasi?

  • Cikgu mentaksir pencapaian murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Data Berikut

Muat Turun Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera ini ialah hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui twitter atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk rujukan kepada semua, tiada satupun DSKP Matematik Tahun 2 yang kami share ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja bagi memudahkan para guru mendapatkannya.

Saya sangat berharap agar perkongsian ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Matematik Tahun 2

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Dapatkan Bahan :  DSKP Matematik Tahun 2

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Nanti

Akhir kata sebelum berpisah, admin berharap agar anda dapat sebarkan bahan ini kepada semua. Jangan takut untuk tekan butang share dan kongsikan artikel ini semua di instagram anda. Ya, share ilmu bermanfaat agar lebih ramai mendapat kebaikannya ini.

Terima kasih kerana beri sokongan ke blog pendidikan kami ini. Untuk perkongsian artikel di atas iaitu Muat Turun Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera di tulis oleh admin pada 2019-03-12 07:47:42.

Sekarang kami ingin beritahu bahawa kami telah publishkan satu perkongsian yang sangat bermanfaat untuk ibubapa print iaitu Muat Turun Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera.

Kami yakin ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan bahan ini di Muat Turun Dskp Matematik Tahun 2 Yang Boleh Di Muat Turun Dengan Segera. Semoga berguna.