Dapatkan Dskp asas Kelestarian Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Mudah

download rpt pendidikan jasmani tahun 1 terhebat rpt pj thn 1 2018 of dapatkan rpt pendidikanImej ini di ambil dari blog berikut : pekeliling.com

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh dan terima kasih kerana anda mari ke tempat perkongsian ini. Adakah anda sedang mencari DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 4

Anda sangat bertuah kerana kali ini pihak kami akan tunjukkan kepada anda bahan-bahan DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 4

Jom Download DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 4

download rpt matematik tingkatan 3 bermanfaat rpt maths t4 2013 of bermacam macam rpt matematikImej ini di ambil dari artikel berikut : pekeliling.com
ditetapkan tahap penguasaan 32Imej ini di ambil dari bahan berikut : slideshare.net

Sebelum terlanjur pergi ke perkara lain, jom kita fahami dahulu serba ringkas tentang DSKP ini. Kita belajar serba ringkas sahaja

Dalami Apa itu DSKP dan Impaknya

DSKP atau yang sebenarnya ialah Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ialah 1 maklumat yang mengintegrasikan akademik dan pentaksiran. DSKP ini telah direka khas bagi menolong memudahkan para pendidik melakukan pentaksiran dalam PDPC.

Ianya dikatakan mampu menolong para cikgu kerana mereka hanya merujuk satu dokumen (DSKP) sahaja untuk menjalankan PDPC. Sebagai maklumat, DSKP ini terdiri daripada Standard Kandungan, Standard Pembelajaran serta Standard Prestasi.

Apa Kegunaan Standard Kandungan?

  • Penyataan spesifik tentang perkara yang pelajar patut ketahui dan boleh dilakukan dalam suatu tempoh persekolahan merangkumi aspek pengetahuan, kemahiran serta nilai.

Kenali Apa itu Standard Pembelajaran?

  • 1 penetapan kriteria atau indikator kualiti pembelajaran dan pencapaian yang boleh diukur bagi setiap standard kandungan.

Maksud Standard Prestasi?

  • Para guru mentaksir perkembangan murid melalui Standard Prestasi (SP) dimana ada set kriteria tertentu menunjukkan tahap-tahap penguasaan murid.

Dapatkan Bahan-bahan Berikut

Dapatkan Dskp asas Kelestarian Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Mudah ini merupakan hasil kerja keras para guru dari seluruh Malaysia yang dikongsikan di internet sama ada melalui telegram atau mana-mana media sosial yang lain. Admin di sini hanyalah bertugas sebagai pengumpul bahan sahaja.

Untuk peringatan kepada semua, tiada satupun DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 4 yang kami publish ini hasil dari kami sebaliknya kami sebagai medium perantara yang menyediakan tempat perkongsian ilmu sahaja untuk memudahkan para guru mendapatkannya.

Kami sangat berharap agar post ini bermanfaat untuk semua.

Nama Fail : DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 4

Format Fail : Microsoft Words/ PDF/ Excel

Muat Turun Fail :  DSKP Asas Kelestarian Tingkatan 4

Selamat Memuat turun & Jumpa Lagi Lain Kali

Akhir sekali sebelum berpisah, kami berharap agar anda dapat share bahan ini kepada semua. Jangan lupa untuk tekan butang share dan kongsikan bahan ini semua di google plus anda. Ya, sebarkan benda bermanfaat agar lebih ramai mendapat bahannya ini.

Terima kasih kerana melawat ke website kami ini. Untuk perkongsian bahan di atas iaitu Dapatkan Dskp asas Kelestarian Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Mudah di tulis oleh admin pada 2019-01-19 08:05:42.

Hari ini kami ingin beritahu bahawa kami telah publishkan satu perkongsian yang sangat berguna untuk ibubapa dapatkan iaitu Dapatkan Dskp asas Kelestarian Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Mudah.

Kami rasa ramai ibubapa, para guru dan murid yang mahukannya. Yang kami dapat pastikan, anda adalah salah seorang yang mahukan informasi ini di Dapatkan Dskp asas Kelestarian Tingkatan 4 Yang Dapat Di Muat Turun Dengan Mudah. Semoga bermanfaat.